Zeventiger sinds vrijdag vermist: hij heeft dringend medische hulp nodig

Federale politie
Een zeventig jaar oude man is sinds vrijdag vermist. Hij verliet de woning van zijn zoon in Waver omdat hij wou gaan wandelen. Sindsdien ontbreekt elk spoor.

Elisé Andriakoto Raveloson is 1m68 lang en mager gebouwd. Hij heeft bruine ogen en draagt een bril. Raveloson heeft wit haar en een getaande huid. De zeventiger is afkomstig uit Madagaskar. 

De man verliet de woning van zijn zoon omstreeks 12 uur, gelegen in de avenue du ruisseau de Godre in Waver.  Op het ogenblik van zijn verdwijning droeg Raveloson een blauwe jeans en donkerblauwe of witte baskets (daar is geen zekerheid over). Hij droeg ook een lange donkergrijze wollen vest van het type 'duffel coat’ met daaronder een zwarte lederen vest.

Raveloson kan heel verward overkomen en heeft dringend medische zorgen nodig. Weet u waar hij zicht momenteel bevindt of heeft u meer informatie? Dan mag u contact opnemen met de speurders via het telefoonnummer 0800 30 300 of via email opsporingen@police.belgium.eu. 
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Ingrid Vantroostenberghe

    En waar is de helicopter ? Ach neen is enkele voor bepaalde geprivilegieerden.

  • Marlies Schoefs

    Hopelijk snel terecht