Zeventiger randt poetsvrouwen aan en biedt hen 500 euro voor 'extra diensten'

De correctionele rechtbank van Hasselt.
photo_news De correctionele rechtbank van Hasselt.
Een 75-jarige Italiaan uit Beringen is veroordeeld tot een celstraf van zes maanden met uitstel  wegens aanranding van de eerbaarheid. De man betastte de intieme delen van twee poetsvrouwen en bood zelfs 500 euro voor “extra diensten”. 

De zeventiger sloeg  toe op 31 augustus 2017 en 19 oktober 2017 in Beringen. Hij raakte onder meer de borsten en billen van de poetsvrouwen aan, maar vroeg hen ook of ze met zijn geslachtsorgaan wilden spelen. Hij verdedigde zich door te stellen dat de vrouwen een open decolleté droegen en hij hier gemakkelijk in kon kijken.

Het vonnis zal worden uitgesteld gedurende een termijn van drie jaar voor de hele hoofdgevangenisstraf. De man wordt ook voor een termijn van vijf jaar ontzet uit de rechten. De burgerlijke belangen worden aangehouden.  
7 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Gerhard VAN NIEUWENHOVE

  Hoe ouder hoe zotter ! Maar vele politiekers gingen hem voor of trouwden met een jong poesje ! Goed pensioen voor deze meisjes verzekerd . Schande ...

 • chris moerman

  gelukzak, 5 jaar niet moeten stemmen

 • danny yde

  yep, verdraagzaamheid kennen we niet meer.

 • gustaaf carpels

  Hij zal er zich veel van aantrekken van die rechten

 • van roy jozef

  nu weet ge in eens waarom dit een knelpuntenberoep is. net als in de zorgsector, dat ze de de redenen eens opnoemen waarom men in die knelpuntenberoepen geen volk kunnen krijgen.