Zestien mensen betrapt op drugs tijdens Rock Zottegem

Het was puffen geblazen op de 25ste Rock Zottegem.
Ronny De Coster Het was puffen geblazen op de 25ste Rock Zottegem.
Zestien personen zijn het voorbije weekend tijdens Rock Zottegem betrapt op het bezit van kleine gebruikershoeveelheden drugs. De overtreders betaalden 2.100 euro aan onmiddellijke minnelijke schikkingen om niet verder vervolgd te worden,  meldt de Oudenaardse afdeling van het parket Oost-Vlaanderen. 

Het festival vond plaats van 29 juni tot 1 juli aan De Bevegemse Vijvers in Zottegem. De politie vond bij 16 personen kleine gebruikershoeveelheden drugs. Het ging om cannabis, joints, cocaïne en speed, zegt het parket. 

"In totaal werd 26 gram cannabis, 18 joints, 0,50 gram cocaïne en 2 gram speed in beslag genomen en werd 2.100 euro geïnd aan onmiddellijke minnelijke schikkingen. De betrokken personen dienden ook onmiddellijk de festivalweide te verlaten."
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Yannik Samoy

    16 lijkt me een veel te laag getal tov van de werkelijke hoeveelheid op dergelijke evenementen.

  • johny goessens

    Dacht dat ze de kleine visjes pakken maar 't blijken stekelbaarsjes te zijn ! 0.50 gr cocaïne ??? In de Antwerpse haven glippen er tonnen cocaïne door de mazen van het net Er zit meer Cocaïne in Palingen dan wat er op heel die festivalweide te vinden is ! Pak dit eens grondig aan. Een War On Drugs win je niet met repressie maar met drooglegging van de invoer aan de bron !

  • David Bogaert

    Als dat alles is dat je op een compleet festival vind dan heb je niet echt gezocht