Zes personen met verdacht geld aangehouden op luchthaven Zaventem

Photo News
Zes personen die in het bezit waren van verdacht geld, zijn vrijdag aangehouden op de luchthaven in Zaventem. Dat heeft het parket van Halle-Vilvoorde gemeld.

De zes personen hadden samen 55.959 euro bij zich. "De legale herkomst van dat geld kon niet aangetoond worden", stelt het parket. De betrokkenen worden vandaag voorgeleid bij de onderzoeksrechter op verdenking van witwassen en het vormen van een vereniging van misdadigers.
4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Hans Plas

  het vormen van een vereniging van misdadigers. Heet dat niet in de volksmond een regering?

 • Dirk Smeets

  Vraag mij af wat er fout is aan papiergeld, of is dan iedereen verplicht om zijn geld op een bankrekening te zetten zonder enige garantie. Tenslotte is een bank een privé instelling, met ander woorden iemand die jaren zijn geld onder zijn matras steekt is dus ofwel een zwartwerker of een misdadiger. Deze 10.000 € regel is uitgevonden om de mensen onder hun vleugels te houden en is pure controle

 • ronny cuypers

  Minde dan 10.000 euro/persoon. Mag een mens zich misschien niet meer amuseren op vakantie?

 • Ludo Wouters

  Die mannen lopen maandag reeds vrij rond en vliegen naar hun bestemming met het geld. Je mag 10.000 euro meenemen zonder dat er vragen mogen gesteld worden., Zes personen is dus 60.000 euro.