Ga naar de mobiele website
^ Top

Zelfs bromfietsen en fietsen moeten wijken voor Trump

Donald Trump en zijn first lady zijn vandaag vertrokken voor hun eerste overzeese trip. Ze gaan onder meer naar Saoedi-Arabië, Israël, het Vaticaan, Brussel en Italië.
EPA Donald Trump en zijn first lady zijn vandaag vertrokken voor hun eerste overzeese trip. Ze gaan onder meer naar Saoedi-Arabië, Israël, het Vaticaan, Brussel en Italië.
Nog welgeteld vijf dagen en Donald Trump komt naar Brussel. Wie volgende donderdag, maar vooral vrijdag, naar de hoofdstad moet, zal heel wat hinder ondervinden - zelfs wie met de fiets of bromfiets rijdt.

Op 24 mei in de late namiddag, maar vooral op 25 mei, wordt het moeilijk om zich door Brussel te verplaatsen. Belangrijke assen worden verkeersvrij gemaakt zoals het Schumanplein, de omgeving van de NAVO, de buurt van het Paleizenplaan, de Waterloolaan en de kleine ring tussen het Louizaplein en de Naamsepoort. Het verkeer wordt ook enkele uren tegengehouden in de Hertogtraat, Wetstraat en de Belliardstraat.

Opvallend: de politie meldt dat ze "alle type voertuigen" zal laten weghalen - dus ook fietsers en bromfietsers. "En dat in zones waar het parkeerverbod geldt", klinkt het. "Gebruik die dag indien mogelijk ook het openbaar vervoer." De metro en de treinen rijden normaal. Bepaalde buslijnen worden omgeleid.

Meer over4 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Jeroen Roelants

  komaan afzette die handel!

 • Deslimstehier

  Mooi geplaatste tepe.... Onder die trui . sexy 1st lady

 • Bert Sterk

  En hoe zit het nu met z'n vliegtuig(en). Zullen we het mogen weten als het teveel lawaai maakt en hij dus een boete moet betalen? Of wordt er stilzwijgend een "uitzondering" toegestaan...

 • Kamal Kamal

  En dat allemaal voor zo'n zot.....schandalig

Meld een bug