Exclusief voor abonnees

Zeedijk is geen zwart punt: ongevallen met gocarts eerder uitzonderlijk

Henk Deleu
Ondanks het zware ongeval met een gocart afgelopen weekend in Oostende, neemt de badstad  geen extra veiligheidsmaatregelen. Die kwamen er al de voorbije jaren - overal aan onze kust, trouwens. Sinds piekjaar 2016 zit het aantal incidenten met gocarts en (elektrische) fietsen in dalende lijn.

Je hebt 9% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
 • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • MARC ROKEGEM

  nergens zoveel ongevallen als op een zeedijk met die gocarts EN niet alleen in Oostende! maar er wordt zelden of nooit politie bijgehaald want het is een kind.....De ouders kijken naar hun kinderen niet om! zoek de ouder maar eens als een kind u ondersteboven rijdt, ze zijn nergens te zien....

 • Ronny Cuypers

  De enige maatregel die moet genomen worden is ouders erop attent maken dat ze hun kroost in de hand moeten houden. Niet altijd alles toelaten. Neen zeggen is ook opvoeden.

 • Werner Cerisier

  Kunnen ouders ook enige verantwoordelijkheid dragen a.u.b. Als er morgen een kind in zee verdrinkt, gaan we dan een hekken van 60 km aan de kustlijn zetten?