Zaakvoerder Thais restaurant herkent dieven die toesloegen bij café The Great Old en geeft ook beelden vrij

Beeld van de inbraak in Mai Thai Cuisine. Een dief maakt de kassa leeg.
Mai Thai Cuisine Beeld van de inbraak in Mai Thai Cuisine. Een dief maakt de kassa leeg.
Joachim Mels, zaakvoerder van het Antwerpse restaurant Mai Thai Cuisine, denkt de dieven die de kluis van café The Great Old hebben gestolen, te herkennen. Ook hij geeft nu beelden vrij van een recente inbraak in zijn restaurant. "In de hoop dat er zo snel mogelijk een einde kan komen aan deze golf van inbraken die door onze stad trekt.”

De zaakvoerder van Mai Thai Cuisine op de Suikerrui trok grote ogen toen hij in onze krant het artikel las over de inbraak in het café vlak bij het Bosuilstadion in Deurne. “Wij hebben enkele weken geleden ook dergelijke mensen op bezoek gehad”, klinkt het. “En ik merk dat de kledij en de smalle zaklampen in de mond klemmend, sterk overeenkomen.” Mels vermoedt dat het wel eens om dezelfde “groep” of dievenbende zou kunnen gaan.

De restaurantuitbater overhandigde de beelden van de dieven aan de politie, maar dat heeft vooralsnog niets opgeleverd. “Daarom kan een beetje extra hulp geen kwaad denk ik”. Daar komt bij dat Mels in zijn zaak over een netwerk van infraroodcamera’s beschikt en dus over "duidelijkere en misschien herkenbaardere beelden". Mensen die de persoon in kwestie zouden herkennen, kunnen rechtstreeks contact opnemen met de politie.

Mai Thai Cuisine

Beelden van de dieven aan het werk in The Great Old:
19 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Wilma Buttiens

  iedereen mag die gezichten zien,want dat van bescherming van de privacy,is flauwe kul,want die smeerlappen mogen wel uw privacy schenden,hypocrisie ten top

 • Paul Velghe

  Mr Geens, in wat voor een wereld heb jij ons gestort ? Gansters, dieven en bandieten worden beter beschermd dan de burgers van dit land. Ja, ze hebben zelf een vereniging opgericht : beweging.net

 • Jo Bosman

  Als je ze al kent en naar de politie gaat zal de agent aan u vragen. Wat wilt u dat ik doe. Ik zal het doorgeven . Daarmee is de kous af .

 • Bert Camps

  Het wordt hoogtijd dat aan diefstal een eind komt. Schakel dit gelijk met moord met voor bedachten rade. Het moet maar eens gedaan zijn om aan andermans zaken te zitten.

 • Maurice Keukelaers

  Dat die restauranthouder maar oppast dat hij geen proces aan zijn broek krijgt wegens schending van de privacy. En misschien kan de dader niet meer vervolgt en veroordeeld worden omdat zijn rechten geschonden zijn. Absurdistan.