Würst Leuven opnieuw geopend: zelfde concept en menu

Würst in Leuven heropent de deuren.
Karolien Coenen Würst in Leuven heropent de deuren.
In Leuven is vanmiddag het restaurant Würst opnieuw geopend. Het braadworstrestaurant van televisiekok Jeroen Meus ging enkele weken geleden failliet, maar inmiddels heeft Würst een overnemer gevonden. De zaak maakt een doorstart in Leuven, met hetzelfde concept en menu. De restaurants in Gent en Antwerpen blijven wel gesloten.

Würst, de keten van hotdogrestaurants die enkele jaren geleden is opgestart door de populaire tv-kok Jeroen Meus, werd eind oktober failliet verklaard.

Tv-kok

Jeroen Meus is vooral bekend als tv-kok in Dagelijkse Kost. Gedurende acht jaar was hij medezaakvoerder van restaurant Luzine in Wilsele, maar in 2014 stapte Meus uit de zaak. In 2015 opende hij samen met een zakenpartner restaurant Würst in Leuven, maar vorig jaar trok Meus zich daaruit terug.

Bekijk ook:

Würst in Leuven heropent de deuren.
Vertommen Würst in Leuven heropent de deuren.
Würst in Leuven heropent de deuren.
Vertommen Würst in Leuven heropent de deuren.
Würst in Leuven heropent de deuren.
Vertommen Würst in Leuven heropent de deuren.6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Daniel Verlé

  De overnemers moeten nu ook het geld van de overname eruit zien te halen. Dat was niet het geval voor Jeroen. Ook willen de mensen Jeroen in de zaak zien, hetgeen nu waarschijnlijk niet meer het geval zal zijn. Gevaarlijk ....

 • Wim Offermans

  Zoals Jeroen zei, je moet er dag en nacht zelf bijzijn, superkort op de bal en je er van vergewissen dat iedereen mee op de kar zit. ik moet toegeven dat ikzelf in de problemen ben geraakt enkel omdat ik het lef niet had om de mensen die het gemiddelde naar beneden haalde terecht te wijzen. Na 10 jaar doet het nog even zeer. Dromen in een zaak is uitgesloten, bizar maar waar.

 • etienne vijverman

  veel succes gewenst

 • cracco raymond

  wat is er dan gebeurd om failliet te gaan.

 • Bernd Vaes

  Ik zie al enkele Duitsers voor die tent staan, verwonderd staren: Nog nooit hebben ze het woord “Würst” gehoord. Daar staan ze dan met een gapende honger naar een “Wurst”.