Wordt onderzoek stopgezet als Dries Van Langenhove verkozen raakt als parlementslid? (En 7 andere vragen na verhit gesprek in Terzake)

Dries Van Langenhove bij Kathleen Cools in Terzake.
VRT Dries Van Langenhove bij Kathleen Cools in Terzake.
Juridische spraakverwarring in de studio van Terzake woensdagavond. Vlaams Belang-lijsttrekker Dries Van Langenhove ontkende in de studio meermaals dat hij in verdenking gesteld was door het Oost-Vlaamse parket. Aan de overkant: Kathleen Cools, die herhaaldelijk tegenwierp dat het parket dat juist bevestigde.  We vroegen aan professor strafrecht Frank Verbruggen van de KU Leuven hoe het nu juist zit.

Je hebt 7% van dit artikel gelezen
30 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Verstappen Martine

  Het is verschrikkelijk hoe dat mens haar gast behandelde, tegenwoordig moet alles op sensatie uitdraaien. Gewone verslaggeving is er niet meer bij.

 • RONNY DEKIMPE

  Dit was geen interview, maar een show. Ik was precies aan het kijken naar de vroegere Jerry Springer show. Gelukkig ging men elkaar nog niet ten lijf. Ik weet te weinig omtrent DVL. Maar Mevrouw Cools, U daalt wel in mijn achting.

 • Roger Dufour

  Cools zit daar niet op haar plaats. Zij wordt door u en mij betaald om aan journalistiek te doen zoals het hoort en niet zoals een soort dieprode maffia. Stop ermee Cools en ga de zwijnen eten geven.

 • Wim ELBERS

  Kijk naar wat er in Frankrijk gebeurt. En neem daar een voorbeeld aan. Vroeg of laat zal het volk zich ook bij ons tegen de journalistieke kaste keren. Cools & C° vragen best politiebescherming aan.

 • marc van cauter

  neen hij gaat binnenkort naar de SPA en dan is alles opgelost zeker