Wolf die twee schapen doodbeet, is wel degelijk Naya: "Ze leek helemaal niet schuw"

Wolf Naya doodt schapen
Foto Billy Herman Wolf Naya doodt schapen
De wolf die twee schapen heeft doodgebeten in Meerhout, is wel degelijk Naya, het dier dat sinds begin dit jaar op Belgische bodem verblijft. Dat blijkt uit de gps-signalen die haar halsband heeft verzonden. Intussen is Naya mogelijk ook voor het eerst in levenden lijve gezien. Een Limburger kon een - erg wazige - foto maken.

Je hebt 7% van dit artikel gelezen
12 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Anne Marie De Keersmaecker

  Het verwonderd mij dat er staat 'ze was helemaal niet schuw', wolven zijn bang van mensen en zijn nachtdieren, waar is dan die zogenaamde foto met de wolf erop? Ik blijf erbij dat het een hond is dat er gespot is en dat het die hond is die die schapen heeft doodgebeten. Een wolf vormt geen gevaar voor de mens en nu is men alleen maar paniek aan het zaaien

 • Tejo Joeben

  In 2017 hadden we in België 230 verkeersdoden. Het verkeer is veel gevaarlijker dan één wolf. Men verbied toch ook niet om niet meer met de wagen te rijden omwille van de verkeersdoden. Laat dat dier met rust, en laat de natuur met rust, en leer eens "menselijk" om te gaan met de natuur in plaats van die direct te bestrijden.

 • ingrid mertens

  Dieren houden de natuur in evenwicht, Niet de jagers die doden voor plezier....! Luister naar mensen die het gedrag van de wolf kennen ipv verzinsels die mensen willen bang maken voor niets!! Welkom wolf en co!

 • Frank Van Hevel

  Natuurliefhebbers beweren dat wolven bang zijn van mensen. Dat is natuurlijk een dikke leugen. Wolven worden niet meer bejaagd door mensen waardoor de wolven geen respect meer hebben voor de mensen en ook geen angst voor de mens volledig weggevallen is.

 • ingrid mertens

  Laat dit prachtig dier met rust en neem gewoon uw voorzorgen Moesten de jagers zoveel dieren niet afschieten , dan hebben de wolven eten genoeg in de natuur! Hopelijk krijgt dit prachtig wezen de kans op een gelukkig bestaan .... Ook dieren hebben recht om te leven, Niet alleen de mensen! We hebben al genoeg van hun habitat ingepalmd! Leer er alstublieft mee samen leven, Zonder het steeds uit te moorden!