Witte Mars in Aalst voor slachtoffers Bende van Nijvel

Eddy Van Uytsel, vader van de vermoorde Annick Van Uytsel, neemt ook deel aan de Witte Mars.
VTM Nieuws Eddy Van Uytsel, vader van de vermoorde Annick Van Uytsel, neemt ook deel aan de Witte Mars.
Precies 33 jaar na de laatste aanslag van de Bende Van Nijvel op de Delhaize in Aalst, waarbij acht doden vielen, trekt een Witte Mars door de stad. Het wordt een stille optocht door Aalst, die gericht is tegen de werking van justitie en hoe die met slachtoffers omgaat.

Niet alleen de slachtoffers van de Bende van Nijvel, maar ook die van Dutroux en van de aanslagen van Zaventem en Brussel zullen aan de Witte Mars deelnemen.
4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • ka Van der Linden

  Hoezeer ik ook bewondering heb voor Dhr Van Uytsel : steek daar uwen tijd niet in. Verloren moeite. Witte marsen hebben nog nooit iets opgeleverd, laat staan beertjes tegen een muur leggen. Kies gewoon anders in het stemhokje !

 • Daniel Meuleman

  Waarom werd het hele proces overgeheveld naar Charleroi? Kwam De Troch te dicht in de buurt en waarom werd Wathelet die toen minister van justitie was nooit aan de tand gevoeld?

 • Marc Baeyens

  De doofpotoperatie van de justitie is een schande en een slag in het gezicht van de burgers. Splits die instantie of er zal nooit een oplossing komen. Het is overduidelijk dat Franstalige hoge pieten niet willen dat er een opheldering komt zolang de betrokkenen nog in leven zijn.

 • Maria Scheuts

  Het boek van Guy Bouten zegt genoeg.