Exclusief voor abonnees

Wim Ballieu (Balls & Glory) wil ondanks corona niet in hoekje kruipen: “Afbouwen? We openen twee nieuwe filialen”

Als je coronaproof gehaktballen wil serveren, moet je een mondmasker dragen, weet ook Wim Ballieu.
Joel Hoylaerts/Photo News Als je coronaproof gehaktballen wil serveren, moet je een mondmasker dragen, weet ook Wim Ballieu.
Om in de storm nog je nek uit te steken, moet je ballen hebben. De Gentse kok Wim Ballieu verdient al maanden niets meer aan zijn succesverhaal Balls & Glory, en toch schakelt hij een versnelling hoger met bijkomende vestigingen in Brugge en Aalst. Met een nieuwe website is het voortaan ook mogelijk om in het hele land gehaktballen te laten leveren. "Goed eten voor weinig geld zal door corona nog belangrijker worden."

Je hebt 10% van dit artikel gelezen




2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Biot Aline

    Zie je wel dat het kan ? Een horecaondernemer die adaptief, creatief, flexibel en gemotiveerd is, het bestaat !

  • Kurt Lauwers

    Hij zou beter zijn andere zaken een beetje gezelliger inrichten ipv nieuwe filialen te openen. Voor de sfeer moet je er in elk geval ni naartoe