Wijnegem opent 'man cave' als toevluchtsoord voor mannen tijdens solden

The Hub’ is liefst 240 m² groot en is onder andere uitgerust met biljarttafels, gameconsoles, een darts en grote tv’s.
Bereal The Hub’ is liefst 240 m² groot en is onder andere uitgerust met biljarttafels, gameconsoles, een darts en grote tv’s.
Het is een bekend fenomeen: mannen die in het shoppingcentrum trouw op hun partners staan te wachten, tot vervelens toe. In Wijnegem kunnen ze zich voortaan reppen naar een ‘man cave’, de grootste ooit in shoppingland en een echt walhalla voor mannen.

Kranten lezen, je smartphone opladen, een feestje bouwen of gewoon uitrusten in een comfortabele zetel: mannen zullen zich niet langer hoeven te vervelen wanneer hun wederhelft gaat shoppen.

‘The Hub’ is liefst 240 m² groot en is onder andere uitgerust met drie biljarttafels, drie gameconsoles, een dartbord, twee kickertafels, twee grote tv-schermen en een zes meter lange bar met bier en cocktails. 

Bier proeven, een feestje bouwen: het kan allemaal in de man cave.
Bereal Bier proeven, een feestje bouwen: het kan allemaal in de man cave.

“In dit walhalla voor mannen kunnen ze de tijd op een leuke en aangename manier doden”, zegt Katrien Geysen, Shopping Center Manager. “Aan alles is gedacht: gaming, live sport op tv, biljart, darts, kranten en tijdschriften. Het gaat om een échte man cave die naam waardig.”

‘The Hub’ is, voor zover Wijnegem kon nagaan, meteen ook ’s werelds grootste man cave in een shoppingcentrum. “Uiteraard is de start van de solden een mooi moment om dit concept te lanceren, maar ‘The Hub’ krijgt een heel jaar lang een plaats op het gelijkvloers van ons shoppingcentrum”, verduidelijkt Katrien Geysen. “Het wordt dus een échte belevingsplek.”

Live sport op tv in ‘The Hub’
Bereal Live sport op tv in ‘The Hub’

De man cave - waar voor alle duidelijkheid ook vrouwen zijn toegelaten - zal vanaf vandaag alle dagen open zijn van 9 tot 20 uur en op vrijdagen tot 21 uur.
15 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Erwin De Meyer

  Dan blijf ik wel lekker thuis .

 • Dorine Dupon

  hoe triest. Mijn halve trouwboek mag gewoon thuisblijven maar hij ziet me nog steeds zo graag als op dag een, solden doen we samen. Hij komt dan thuis ook niets tekort he. Hij ligt ook niet onder de sloef.

 • Wilfried Verhulst

  niet meer of minder dan een groot uitgevallen boerencafé, Daar was vroeger ook ne shotter en een biljart + meestal nog een flipperkast en een geldkast .

 • Joeri Stroobants

  Mis enkel een paar flipperkasten. Is een must tegenwoordig of het is geen echte mancave.

 • Hilde Vervoort

  Als het waar moest zijn : IDEAAL, gedaan met die rekkenhangers die overal in de weg staan