Wie wil Rode Neuzen van marsepein verkopen?

Er was al Cubzz-brood ten voordele van Rode Neuzen Dag, nu zijn er ook neuzen van marsepein.
rv Er was al Cubzz-brood ten voordele van Rode Neuzen Dag, nu zijn er ook neuzen van marsepein.
Omdat er al veel te veel plastic op de wereld is en niets of niemand het wil opeten, lanceert Cubzz samen met DPGMedia Rode Neuzen van marsepein. Die worden in ons land artisanaal gemaakt met Tiense suiker en Europese amandelen. Wouter Cauwenbergh, oprichter van Cubzz, is nog op zoek naar handelaars en winkeliers die de eetbare Rode Neuzen willen verkopen.

Het bedrijf Cubzz schenkt de winst van zijn producten - chocolade, truffels, chocomelk, marsepein - aan goede doelen voor kinderen. Alle winst die het bedrijf tussen vandaag en eind november maakt, gaat naar Rode Neuzen Dag. Maar ook daarna wil Cubzz geld inzamelen voor Rode Neuzen Dag. Op termijn wil Cubzz samen met DPGMedia de plastic rode neuzen uitzwaaien en de geringere opbrengst ervan (2,5 euro voor marsepeinen neus tegenover 3,5 euro voor een plastic neus) compenseren door het jaar rond marsepeinen neuzen te verkopen. 

Cauwenbergh: “Ik heb zelf een dochtertje met een aangeboren afwijking, en ik besef dat dit later voor een deuk in haar zelfvertrouwen kan zorgen. Om die kinderen te steunen, lanceerde ik vorig jaar Cubzz-brood en intussen is Rode Neuzen Dag één van de projecten die Cubzz permanent wil steunen.” Cauwenbergh wil nog 25.000 Rode Neuzen van marsepein aan de man brengen, en jij kan daarbij helpen. Bestellen doe je op de webshop van Cubzz. 
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Anna Pauels

    Het is wekelijks : teveel goede doelen, teveel en te snel achter elkaar. Je kan hier niet op ingaan, dan moet je op het einde van de maand zelf rondgaan om eten te krijgen.

  • Jan Jets

    In een plastic zak ....

  • Sabine Van de Kerkhove

    Alé terwijl we bezig zijn met uitdelen gaan ze er nog wat tegengooien. 2€ voor de ene, 2€ voor de ander, 5€ voor ne sticker, 4€ voor ne kalender, 6€voor een plantje, 2€ voor ne stylo, en nu nog 2,5€ voor de mensen nog ne keer bij de neus te nemen. En als je op het einde nog iets over hebt, moogt ge u testament over maken aan een goed doel, goe bezig.