Ga naar de mobiele website
^ Top

Wie wil de honden in Gent pijn doen? Dierenbeul teistert Citadelpark met tandenstokers in pluchen beesten

Facebook Dierenasiel Gent
Het dierenasiel van Gent waarschuwt op Facebook voor gevaarlijke balletjes en pluchen beestjes in het Citadelpark. "Aan de wandelaars met honden in het Citadelpark. Iemand heeft deze balletjes en pluche beestjes met een pin in verspreid in het Citadelpark. De balletjes zijn de grootte van een tennisbal en zijn gevaarlijk voor de honden!", schrijft het asiel.

De waarschuwing komt er nadat medewerkers van het asiel al verschillende van die vreemde balletjes en pluchen beestjes met een tandenstoker in het park hebben gevonden en ook blijven vinden.

Het zijn stukken knuffels die uit elkaar zijn gehaald in delen die ongeveer even groot zijn als een tennisbal. Op het eerste zicht het perfecte hondenspeeltje dus. Maar dat er tandenstokers in zitten, doet toch ernstig vermoeden dat iemand de honden in het park opzettelijk pijn wilt doen. Wie ze heeft achtergelaten is voorlopig nog niet duidelijk. Hondenbaasjes die hun geliefde viervoeter uitlaten in het Citadelpark zijn alvast gewaarschuwd.

Facebook Dierenasiel Gent

OPGELET: GEVAARLIJKE BALLETJES EN PLUCHE BEESTJES IN HET CITADELPARK: Aan de wandelaars met honden in het Citadelpark....

Posted by Dierenasiel Gent on  Thursday, August 6, 2015Reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


Meld een bug