Wie kent deze twee mannen? Ze worden verdacht van overvallen op juweliers

Deze twee mannen worden gezocht in het kader van een onderzoek naar overvallen op juweliers.
RV Deze twee mannen worden gezocht in het kader van een onderzoek naar overvallen op juweliers.
De politie is op zoek naar de identiteit van deze twee mannen. Ze worden verdacht van overvallen op juweliers. 

Op een foto (zie onderaan) die in juni 2016 werd gemaakt in Dinant, staan vier mannen. Twee van hen werden al geïdentificeerd door de speurders. Van de twee andere is nog geen identiteit gekend. Beide mannen zouden minstens in die periode verbleven hebben in de regio Dinant. De onbekende man 2 zou ook in de regio van Mechelen, Antwerpen en Brussel verbleven hebben.

Man 1 is atletisch gebouwd en tussen 1m70 en 1m85 lang. Hij heeft donkerblond haar en is vermoedelijk 30 à 40 jaar oud.

Man 2 is struiser gebouwd en eveneens tussen 1m70 en 1m85 lang. Hij heeft bruin haar en is vermoedelijk tussen 20 à 35 jaar oud. Hij draagt een opvallende horloge aan zijn linker pols. Vermoedelijk is hij van vreemde origine.

Herkent u één van de mannen of weet u waar ze verblijven, neem dan contact op met de speurders. Aan de mannen zelf wordt gevraagd zich te melden bij de politie. Wie hierover informatie heeft, kan de politie bellen op het gratis nummer 0800 30 300 of mailen naar opsporingen@police.belgium.eu.

Deze foto werd gemaakt in Dinant in juni 2016.
RV Deze foto werd gemaakt in Dinant in juni 2016.5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Jos Temmerman

  Ik gok op Roemenen.

 • Conny Van den Bosch

  Kijk eens of ze niet ergens een uitkering krijgen.

 • Hedwig Jacobs

  De rechtse man is van het Oost-Europese type, dat valt wel op.

 • Els Vervoort

  Willen die speurders nu echt niet of kunnen ze niet? Aan de hand van de foto kun je zo de lengte uitrekenen op een mm na. Maar de marge die de speurders geven is 15 cm. Ongelooflijk toch. Voorts volstaat het om de foto door te sturen naar de balkan- of oostbloklanden. Chinezen zijn het precies toch niet.

 • ka Van der Linden

  Met dat t-shirtje (als ze het nog dragen) moeten ze gemakkelijk te vatten zijn.