Exclusief voor abonnees

Wie is Shpresa S., de zangeres voor wie gevallen CD&V'er Rediart Cankja chauffeur was?

Rediart Cankja en Shpresa S.
rv Rediart Cankja en Shpresa S.
De 58-jarige vrouw die vorige woensdag samen met ex-CD&V’er Rediart Cankja werd aangehouden, is in feite een Antwerpse folklorezangeres. Shpresa S. geeft optredens voor de Albanese gemeenschap her en der in Europa. Rediart Cankja (41) kluste bij als haar chauffeur. Vorige zondag waren ze op weg naar een optreden in de buurt van Genève toen ze aan de Frans-Zwitsers grens in Viry werden tegengehouden. De douane vond drie kilogram heroïne in een verborgen plek in hun auto.

De familie van Shpresa S. stelt zich duizend vragen. “Wij waren al een hele week zonder nieuws over haar. Het enige teken van leven dat wij kregen, was vorige woensdag. Eén telefoontje van amper 30 seconden uit Frankrijk. ‘Ik leef nog, ik ben bij de politie in Frankrijk, het komt in orde.’ Daarmee moesten wij het doen. Tot ineens ‘s maandags alles in de kranten stond en zij bleek gearresteerd te zijn voor drugssmokkel.”

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels op HLN.be en in de app
 • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis16 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Roeland Croket

  Da moet goed verdienen om der zo ver mee te willen rijden en dan nog met overnachting(en) erbij. Een vlucht was waarschijnlijk te makkelijk? Ach ja, dan kunnen die drugs niet mee, te risicovol.

 • Lily De smet

  Pano iets voor jullie!!! Jullie kunnen dit toch onderzoeken!!

 • raf steensels

  Vast en zeker officieel bijklussen.

 • RAPHAEL Van Achte Raphaël

  Ik kan geen chauffeur zijn, ik heb een voltijdse job.

 • philippe dierickx

  Wie gelooft deze smerige brol nog. Proficiat cd&v met uw kandidaten. Wie is de volgende.