West-Vlaamse (23) kritiek na sprong uit rijdende auto

Google
Een 23-jarige vrouw uit Gits (West-Vlaanderen) vecht in het ziekenhuis voor haar leven na een bizar ongeval in Torhout afgelopen weekend. De twintiger stapte - allicht tijdens een ruzie - uit een rijdende auto en raakte daarbij levensgevaarlijk gewond.

K.K. was met drie anderen, waaronder twee familieleden, naar een fuif geweest zaterdagnacht. Op de terugweg reden ze allen in dezelfde auto, maar kwam het onderweg tot problemen. Er ontstond wellicht een discussie. In ieder geval besliste K.K. om plots uit de rijdende auto te stappen. Dat gebeurde in de Noordlaan in Torhout er hoogte van het Infrax-gebouw. 

De jonge vrouw kwam bij haar sprong hard neer op het asfalt en raakte daarbij zwaargewond. Een mugarts van het nabij gelegen ziekenhuis werd opgeroepen en diende de vrouw de eerste zorgen toe. Ze werd in allerijl naar het ziekenhuis overgebracht waar ze een spoedoperatie onderging. Ze vecht er nog steeds voor haar leven. 

"K. ligt nog in het ziekenhuis en werd gisteren nog geopereerd", zegt haar familie. Ze heeft een schedelbreuk opgelopen en heeft nog verschillende andere fracturen. Over wat er precies gebeurde laten we over aan het parket." Het parket bevestigt dat er samen met de lokale politie Kouter een sporenonderzoek loopt.
9 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Tomtje Annaert

  Wa een reacties eigenlijk :s diene domme challenge heeftr totaal nix mee te maken!

 • Shana Houttekier

  Zij is niet dom wat hier staat is fout zij wou het stuur overnemen toen de bestuurder stopte en zij wou uitstappen vertrok de bestuurder terug en is uit de auto geslingerd

 • Dre Tjoeps

  Of eruit geduwd....???

 • Jose Van Hauwaert

  Ki ki of kee kee challenge misschien?

 • william Masson

  Juist ja toevallig niet aan het oefenen voor die nieuwe hype en het is fout gegaan ?