Weet je niet meer wat gedaan deze vakantie? Loop dan eens verloren in dit gigantische maïsdoolhof

Tijdens de zoektocht in het doolhof kom je kunstenaars tegen, maar kan je ook genieten van het uitzicht of een natuurfoto nemen.
rv Tijdens de zoektocht in het doolhof kom je kunstenaars tegen, maar kan je ook genieten van het uitzicht of een natuurfoto nemen.
In Machelen-aan-de-Leie in het Oost-Vlaamse Zulte, kan je je gaan uitleven in een gigantisch maisdoolhof. Het veld is meer dan 90.000 vierkante meter groot en telt ruim 400.000 planten. De makers hebben er sinds maart aan gewerkt.

Tijdens de zoektocht in het doolhof kom je kunstenaars tegen, maar kan je ook genieten van het uitzicht of een natuurfoto nemen.

De organisatoren begonnen al in maart met het planten van mais. In totaal staan er meer dan 400.000 planten op het veld, waarvan er zo’n 50.000 uitgetrokken werden om paden te maken. De opbrengst van het maïsdoolhof gaat naar het goede doel.
4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Eric Vanovermeire

  Bestaat op meerdere plaatsen. Erg leuk trouwens.

 • Dirk Corens

  Natuurfoto's maken in een maisveld. Heb ik nog ergens gehoord vorige week.

 • Gunter Sempels

  In barvaux ardennen bestaat dat al jaren

 • rudolf jacobs

  ge moogt daar toch wel foototjes maken hoop ik anders vliegen we straks met 100 man in den bak want dan worden die allemaal verdacht,naar het schijnt zouden ze die fotograaf al te pakkeen of vermoedens hebben ,gaat wel sneller als er eene van de politiek in de problemen komt blijkbaar,anders een vlucht misdrijf of dergelijke duurt heel veel langer om op te sporen