Website Vlaams Belang ligt plat door aanval

De website van het Vlaams Belang ligt vanavond plat. De website is aangevallen en de it-dienst van de partij is ermee bezig, laat woordvoerder Klaas Slootmans weten.

Volgens Slootmans is het niet de eerste keer dat de website aangevallen wordt en was dat eerder op de dag ook al eens het geval. 

Bij het Centrum voor Cybersecurity zegt men nog geen melding te hebben gekregen over een aanval. "Omdat het om een politieke partij gaat, moet men zelf een melding doen vooraleer wij de zaak kunnen onderzoeken", legt woordvoerder Andries Bomans uit. Bij overheidsadministraties kan het Centrum voor Cybersecurity wel zelf ingrijpen.
5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Lucien Mertens

  Het bewijst nogmaals dat het linkse "extremisme" vele malen groter is dan het rechtse.

 • Thomas Van Der Linden

  Website is aangevallen door slechte verliezers me dunkt.

 • Rayan El Arami

  Ik ben niet pro Vlaams Belang maar de website aanvallen is gewoon belachelijk kinderachtig. Punt!

 • Paul Mulder

  Dat de kinderen doen wat ze willen , de kiezer heeft gesproken en een duidelijk signaal gegeven waar het schoentje wringt , proficiat vlaams belang en maak er een mooi feest van

 • chantal steenackers

  Wanneer wordt Belgie weer een democratie?