Website van socialistische kopvrouw Jinnih Beels leidt naar... voormalige kartelpartner Groen

BELGA
De website jinnihbeels.be heeft een invulling gekregen en niet dewelke je zou verwachten. Als je surft naar de website die de naam draagt van de lijsttrekker voor sp.a in Antwerpen, kom je op de nationale website van Groen terecht. Het ziet er dus naar uit dat trollen of een flauwe grapjas aan het werk zijn geweest

Het is alleszins geen sollicitatie van Jinnih aan het adres van Groen. Zij wist van niets en laat nu uitzoeken hoe dat komt. Op 22 november werd de domeinnaam jinnihbeels.be al geregistreerd. Toen was de voormalige commissaris nog de nummer twee van het kartel Samen en steeg haar populariteit snel.

Wie surft naar jinnihbeels.be komt uit op de website van Groen, de voormalige kartelpartner van sp.a, de partij waarvoor Jinnih Beels de lijst trekt in Antwerpen.
rv Wie surft naar jinnihbeels.be komt uit op de website van Groen, de voormalige kartelpartner van sp.a, de partij waarvoor Jinnih Beels de lijst trekt in Antwerpen.27 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Jenne Vergeer

  Dus gaan ze toch ‘samen’.

 • Lily liken

  PATRICK VAN STEEN - Wacht tot je het sociaal systeem gaat nodig hebben . Niet klagen over U keuze hé . U heeft ze gemaakt en draagt de gevolgen ervan.

 • Lily liken

  Groen ? komt nooit goed voor de burger. NVA ? Enkel voor de rijken en bedrijven , ook niet voor de burger. CD&V Gewoon partij der hielenlikkers. Vlaams Belang ? Hoor je enkel als andere partijen struikelen en groepje zakkenvullers. De andere partijen ? Let wel ! SPA steunt sociaal systeem en de PS doet dit niet . Let hierbij wel op ! Di Rupo was SP . En SP deugt niet .

 • Jan Boden

  De voetklinieken draaien op volle toeren in het Antwerpse. De verzamelde oppositie is zich massaal in de voeten aan het schieten.

 • Marc Baeyens

  Het standpunt van Beels ivm. met de kwestie 'Berger' spreekt boekdelen over haar politiek engagement : "geen commentaar, ik ben niet op de hoogte". Die uitvlucht zal ze nog veel gebruiken als de vragen haar wat te heet onder de voeten worden. Die vrouw is enkel uit op (politieke) mandaten, zoveel wordt alsmaar duidelijker.