Exclusief voor abonnees

Wat zal regering Jambon I u kosten of opleveren? Vlaming met baksteen in maag verliest tot 37.000 euro voordeel

BELGA
Een nieuwe regering, een nieuwe korf fiscale maatregelen. Wat zal de regering Jambon I u kosten of opleveren? Wij zetten de opvallendste bonussen en besparingen op een rij. Jonge Vlaamse gezinnen die van een huis dromen zullen vloeken, maar voor lage inkomens en bejaarden met een klein pensioen zijn er opstekers.

Je hebt 6% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:
219 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Ronny Ooijen

  Chris Devlaeminck, vooral uw eerste zin is erg boeiend. Dat geldt zeker voor hen die hier 3% belasting betalen. Daar mag de gewone burger dus voor opdraaien. Het wordt helemaal "leuk" als je weet dat zij die geen of 3% betalen ook nog het hardst profiteren van die jaarlijks 600 miljoen euro kostende taxshift. Wat de prijzen van de huizen betreft, dat is koffiedik kijken.

 • Chris Devlaeminck

  Ja kijk, als de ene iets kan inbrengen waardoor die minder belastingen moet betalen dan moeten er anderen meer belastingen betalen. Kijk naar het gedoe met de zonnepanelen. Die zijn intussen niet meer belastingaftrekbaar en ferm in prijs gezakt. Hopelijk gebeurt dit ook met de huisprijzen. Indien de bouwheren hun huizen niet meer kwijtraken omdat mensen hun lening niet meer aftrekbaar is zullen ze hopelijk zakken in prijs.

 • Dirk Thyssen

  Ik vind dit een regering met uitzonderlijke kwaliteiten ,ik verklaar me nader , kennen jullie in de ganse wereld iemand die een kei het vel kan afdoen ? Wel deze regering zal dit verwezenlijken!!

 • Jurgen Coppens

  Alle onderhandelaars waren wel tevreden toen ze buiten kwamen. Niet moeilijk, hun postjes waren ze toen al overeengekomen natuurlijk. Politici die al 20 jaar aanmodderen en het land en de simpele werkende mensen in een diepere crisis stoppen veranderen ze departement. In de private sector is dat een C4 en gaan ze op zoek naar een bekwaam iemand.

 • ronny meuris

  Straf, het resultaat vd verkiezingen en niemand Is content.