Wat met de WK-actie van Krëfel nu de Rode Duivels verloren hebben?

Als Dries Mertens er zaterdag twee maakt, doet hij zijn maten die de tv kochten een groot plezier.
AFP / Krëfel Als Dries Mertens er zaterdag twee maakt, doet hij zijn maten die de tv kochten een groot plezier.
Je televisie terugbetaald krijgen als de Rode Duivels meer dan 15 doelpunten scoren: met die opvallende WK-actie kwam Krëfel enkele weken geleden op de proppen. Gisteren verloor België de halve finale van Frankrijk met 1-0. Voor de eerste keer in het tornooi scoorde België geen enkel doelpunt waardoor het doelpuntensaldo nog steeds op veertien staat. Maar niet getreurd: ook de match van zaterdag telt nog mee voor de actie. Dries Mertens hoopt alvast dat ook zijn vrienden hun tv terugbetaald krijgen.

"De doelpunten die potentieel aanstaande zaterdag gescoord worden tijdens de kleine finale tellen mee voor de actie", zo bevestigt Krëfel aan onze redactie. "De mensen die zich via de site hebben ingeschreven en dus geregistreerd zijn, maken nog altijd kans op een terugbetaling van hun tv, ondanks het trieste nieuws gisteren."

Méér dan 15 goals

Het is dus nog steeds mogelijk om je televisie van minstens 55 inch terugbetaald te krijgen, weliswaar in aankoopbonnen. De Rode Duivels moeten wel meer dan 15 doelpunten gescoord hebben. "Ze moeten nog minstens twee keer scoren, omdat het saldo nu op veertien staat. Een eventuele penaltyreeks zal niet meetellen. De doelpunten die tijdens de verlengingen gemaakt worden, tellen nog wel mee."

Mertens vrienden

Ook enkele vrienden van Dries Mertens hebben een tv bij Krëfel gekocht. "Als wij hier 16 keer scoren, dan krijgen mijn vrienden die tv terugbetaald. Ik wil dus veel scoren voor mijn vrienden", aldus Mertens op een persconferentie. Als hij zaterdag twee doelpunten maakt, zullen zijn vrienden hem zeker dankbaar zijn.

De Rode Duivels-actie van Krëfel.
rv De Rode Duivels-actie van Krëfel.34 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Dave Janssens

  Om te beginnen wachten tot de laatste wedstrijd tegen de Engelsen gespeeld werd lijkt mij lol.

 • Van Camp Robin

  En de own goal van de Brazilianen telt ook niet mee.

 • Jose Van Hauwaert

  Ronny Verstraete. De penalty tijdens de reguliere speeltijd telt wel degelijk mee, niet de penalty's bij een eventuele shoot-out. Kleine letterkes beter lezen man...Ronnyke toch..pffff

 • Peter Van Grimbergen

  Marlies de bonnen zijn toch gratis.

 • Johan Van Campenhout

  Der zijn wel veel meer winkels die geretourneerd materiaal in waardebons terugbetalen. En Meer dan 15 is toch duidelijk denk ik. En gaan zeuren over een reglement dat niemand leest tot plots de Rode Duivels iedereen verrassen en het onverwachte binnen bereik hebben. Zo Go Driesje Go..... Maar 2!!! Ow en men spreekt in het reglement over penaltysessies. Das na verlengingen.. Dus penaltys tijdens de match zijn geldige goals..