Wat is er gebeurd met liefje dat gangsters hielp ontsnappen?

UNKNOWN

Speurders vrezen voor het leven van Lesley Deckers (23), het gangsterliefje dat hielp bij de ontsnapping van Sekkaki en zijn kompanen. Terwijl haar vriendje Mohamed Johri gisterenochtend werd opgepakt in Marokko, blijft het akelig stil rond de jonge vrouw. Dat schrijft de krant Het Laatste Nieuws. "Terwijl iedereen overal Sekkaki schijnt te herkennen, krijgen we over het meisje zelfs geen enkele tip binnen", luidt het.

Amsterdam
Speurders zitten ook de derde ontsnapte gevangene, Ashraf Sekkaki, op de hielen. Het grootste mysterie in de hele zaak lijkt nu Lesley te zijn. Het gangsterliefje van Johri dat hielp bij de ontsnapping, lijkt van de aardbodem verdwenen. Het laatst werd ze - met Sekkaki, Melloul en Johri - herkend op beelden van een beveiligingscamera van het hotel in Amsterdam waar ze zich schuilhielden na de ontsnapping.

Geen spoor
Enkele dagen later werd Melloul gevat, gisteren Johri en straks wellicht ook Sekkaki. "Maar naar Lesley is er geen enkel spoor meer. We zijn stomverbaasd dat ze niet meer bij Johri was toen die gearresteerd werd. Ze was de zwakke schakel in de hele ontsnapping. We hopen dat de gangsters zich niet van haar ontdaan hebben. We vrezen voor haar leven, ja", luidt het in gerechtelijke kringen. (belga/gb)

Haar vriendje, Mohamed Johri, werd gisteren opgepakt.
UNKNOWN Haar vriendje, Mohamed Johri, werd gisteren opgepakt.