Wake voor verongelukte journaliste in Schaarbeek

De aanrijding gebeurde in de Haachtsesteenweg in Schaarbeek. Stephanie Verbraekel (28) overleefde de klap niet.
Google De aanrijding gebeurde in de Haachtsesteenweg in Schaarbeek. Stephanie Verbraekel (28) overleefde de klap niet.
In Schaarbeek wordt vanavond een wake gehouden voor de jonge vrouw die dinsdagavond aangereden werd op de Haachtsesteenweg. Stephanie Verbraekel (28), een journaliste van De Standaard, overleed aan haar verwondingen.

Verbraekel werd dinsdagavond rond 23.30 uur in nog onduidelijke omstandigheden aangereden door een personenwagen. De hulpdiensten kwamen ter plaatse, maar konden de jonge vrouw niet meer redden. Verbraekel stierf ter plekke. De automobilist die haar had aangereden, werd ondervraagd, maar nadien vrijgelaten. De persoon bleek niet onder invloed van alcohol of verdovende middelen. 

Via Facebook wordt opgeroepen om vanavond tussen 18 en 21 uur af te zakken naar de Haachtsesteenweg 259 en stil te staan bij het tragische ongeluk. "Wij aanvaarden niet langer dat mensen in perfecte gezondheid hun leven laten in het verkeer en eisen dringend maatregelen", zeggen de organisatoren.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.