Wacht met tanken: morgen wordt diesel goedkoper

Photo News
Wie moet tanken, wacht daar best nog een dag mee. Morgen betaal je minder voor diesel. Dat zegt de FOD Economie.

Diesel tanken wordt morgen goedkoper, zo blijkt uit een mededeling van de federale overheidsdienst Economie. Een liter diesel (B7) aan de pomp kost dan maximaal 1,5280 euro: per liter betaal je 4,3 cent minder dan normaal. Aanleiding voor de prijsdaling is het goedkoper worden van olieproducten of biocomponenten op de internationale markten.
6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Eric Grosemans

  Niet panikeren, binnen enkele dagen zakt benzine ook, is altijd al zo geweest.

 • bart De cock

  Gisteren na mijn werk 2 km omgereden om net over de grens diesel te gaan tanken... 10 cent per liter goedkoper dan hier in ons landje...

 • billy brenders

  Diesel alweer goedkoper maar Benzine momenteel wel vele malen duurder als diesel terwijl het andersom was beloofd. Gelukkig dat deze regering ten einde is

 • Mario Vercaigne

  Ja ze hebben jullie liggen hè !! Eerst de benzine goedkoper maken en dan de mensen bang maken voor de diesel !! Velen lopen daarin met ogen dicht en kopen massaal benzinewagen met gevolg nieuwe inschrijvingen !! Kassa kassa voor de staat en nu de benzine weer de hoogte in !!! Weer kassa kassa !!! En nog zijn er die stemmen op de dieven partijen !!! Onbegrijpelijk !!

 • Kees Vink

  Blijkbaar zijn we beter af zonder regering. Nu nog benzine en mazout voor verwarming