Waarom deze Aston Martin 950.000 euro kost (en u kan hem bewonderen in Harelbeke)

YouTube
De Aston Martin Vanquish Zagato Volante, alstublieft: in de hele wereld bestaan er slechts 99 stuks van, goed voor een prijskaartje van 950.000 euro.

Hannes Coudenys zet in de bovenstaande vlog alle troeven op een rijtje en hij mocht er ook even mee rijden... Tien meter welteverstaan, dan moest het prijsbeest opnieuw de garage in.

Voor de geïnteresseerden: dit exemplaar staat nog even te pronken bij Bavaria Motors in Harelbeke.

Wie meer van Hannes wil ontdekken, kan terecht op zijn YouTubekanaal.
28 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Geert Vaelen

  Aan materiaalkosten en werkuren kan je zo'n prijs nooit koppelen. Gewoon absurd. En die man mocht er amper 10m mee rijden. Geef mij mijne Renault Kangoo maar hoor, amper 15000 euro en heeft al 30.000km erop zitten na 1,5 jaar. Aangezien ik mijn auto's volledig op rij na pakweg 10 jaar, voor het geld van die Aston kan ik dus 66 Kangoo's kopen, goed voor 660 jaar rijplezier.

 • raf peeters

  @Wilfried Vanden Berg,juist ,bovendien verantwoord de prijs niet wat de wagen waard is en heeft alleen zijn populariteit te danken omdat in een Bond film de Aston Martin gebruikt is.Voor die prijs koop je drie FERRARI 812 SUPERFAST, ook een 12 cilinder van 0-100km in 2.9 seconden en top van 340km/hr ,stukprijs 299.000€ en geloof ,die is net zo goed ,zo niet beter dan de Aston Martin en in x jaren krijg je ook een veelvoud voor terug, hij is ook gelimiteerd en eerder als investering beter.

 • Wilfried Vanden Berg

  Heb enkel maanden geleden de kans gekregen met een Aston Martin te rijden. Van een goede vriend van kennissen. Een ervaring . Maar kopen ? Nooit. Veel lawaai,zuipt ongelooflijk,stroef,ongemakkelijk en Engels . Altijd problemen. Zegde de eigenaar ook. Het enige goede was,ongelooflijk snel . Maar dat gaat ten koste van het verbruik,en dat is zeer veel. Kopen? Nooit.

 • paul van de velde

  Een RR cabrio heb je voor 1/3e van de prijs.

 • guy vermeulen

  moest ik geld hebben kocht ik er ook eentje ! De jaloezie steekt weer op ! Mijnen fiets en mijn pruts autoken zou snel op oud ijzer staan .