Waar is jongetje op de Tiense suiker naartoe?

cassonade tiense suiker child focus
Tiense suiker/Twitter/Thinkstock cassonade tiense suiker child focus
De typische cassonade-verpakking van Tienen ziet er momenteel even anders uit. Het jongetje dat normaal aan tafel zit, klaar om in een pannenkoek te bijten, is spoorloos verdwenen.

De Tiense cassonade wordt in de volksmond vaak 'kindjessuiker' genoemd, naar het jongetje dat al jaren op de verpakking prijkt. Het kind verdwijnt nu echter tijdelijk van het product, naar aanleiding van een campagne van Child Focus. De organisatie die zich inzet voor vermiste en seksueel uitgebuite kinderen blaast dit jaar 20 kaarsjes uit en roept via de Tiense suiker iedereen op om hun opsporingsberichten te delen op Facebook. "Geef de hoop nooit op, samen vinden we ze wel", klinkt het.

Tiense suiker cassonade
Tienen Tiense suiker cassonade12 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Mario Bocque

  Eerst Jupiler, nu dat !

 • jos beverke

  Cassonade suiker met een wit manneke ?Dat is toch provocerend? Ze kunnen er moeilijk eentje met bruine tint op zetten want dan worden ze ook aangeklaagd!Dus de Belgische oplossing...niks.

 • Elke Schepmans

  Kdenk dat veel mensen het artikel niet gelezen hebben . Dit gaat over een “tijdelijke” campagne ivm Child Focus .. Dus geen zorgen het ventje zal binnekort wel trg op de verpakking staan mensen ☺️

 • andre Dewilde

  heeft suikerziekte gekregen en ligt in ziekenhuis. Komaan zeg, willen die ons nu helemaal voor dom en onnozel aanzien. Als je dat product wil kopen, dan koop je dat. Indien niet, dan maakt het niet uit of daar nu een manneke op staat of niet.

 • dirk pyl

  Wie is dat kindje , en hoe oud die al