Waaghals staat tussen twee rijdende treinwagons, maar wordt opgepakt in station

De jongeman werd opgemerkt door een treinbegeleider.
Frank Eeckhout De jongeman werd opgemerkt door een treinbegeleider.

In het station van Halle is vrijdagnamiddag omstreeks 16 uur een treinsurfer van de trein geplukt door de politie. De trein naar Sint-Niklaas liep daardoor 8 minuten vertraging op. Het was de treinbegeleider die de treinsurfer had opgemerkt. Volgens getuigen haalt de trein op dat traject een snelheid van 140 per uur. Waar de jonge man aan zijn huzarenstukje begon is niet geweten. Treinsurfen, het fenomeen waarbij waaghalzen bijvoorbeeld op het dak van een rijdende trein kruipen, is in ons land verboden. Infrabel bevestigt het incident.
63 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Geert Deseyne

  Zo zie je maar welke opvoeding de ouders aan hun kinderen geven, de ouders de vertragingen laten betalen, en de kerel in een jeugdinstelling stoppen.

 • peter destoop

  hoe oud is da gastje, hij draagt nog een pamper ..... Verdient een lap rond zijn oren.

 • lindsey clauw

  Dat er hier zijn die vinden dat hij gelijk heeft en dat hij stoer is,is ongelooflijk. Die jongen heeft heel veel geluk gehad dat hij er niet is afgevallen. Of dat er geen andere trein naast gepasseerd is,want dan was hij door de snak wind zeker gevallen en overreden door de trein. Gingen jullie hem dan ook nog stoer vinden ? Dit is levensgevaarlijk en moet niet opgehemeld worden en al zeker niet door "volwassenen"

 • jeanique fiers

  Ik praat dit zeker niet goed, maar... Legerdienst terug opstarten... waarom, om daar te leren drinken zoals velen vroeger En de ouders straffen... hoe goed de opvoeding ook is, soms doen ze toch wat ze willen. Persoon zelf een deftige werkstraf geven. Laat hem maar komen helpen bij mij op revalidatie zodat hij ziet hoeveel geluk hij heeft er zo van af gekomen te zijn.

 • François Vande Wynckel

  Moest dat mijn kind zijn, ik zou geen minuut meer gerust zijn als ik hem niet zie. Ik zou mij doodongelukkig voelen. Altijd maar bang zijn voor wat hij zonder mijn weten aan het doen is. Er zijn toch wel mensen die een doodsverachting hebben, maar op een dag hebben zij minder geluk en dan komt de politie aan je deur bellen om het nieuws te brengen.