Vrouw zwaargewond na ongeval met vrachtwagen

De vrachtwagenchauffeur werd verrast door de wagen die de N36 opreed.
Hans Verbeke De vrachtwagenchauffeur werd verrast door de wagen die de N36 opreed.
Langs de N36 in de Anzegemse deelgemeente Tiegem gebeurde vanochtend rond kwart voor acht een spectaculair ongeval. Een vrachtwagenchauffeur die in de richting van het centrum reed, was verrast door een kleine personenwagen die tegen alle verwachtingen in vanuit een ondergeschikte weg de N36 opdraaide. 

De trucker kon een ongeval niet vermijden en raakte de wagen ter hoogte van het motorblok. Door de klap werd het autootje in de gracht geslingerd. De brandweer snelde ter plaatse om de bestuurster te bevrijden. De vrouw liep zware verwondingen op, maar zou niet in levensgevaar verkeren. Door het ongeval was er tijdens de ochtendspits een uur lang ernstige verkeershinder op de N36.

De hulpdiensten moesten de bestuurster bevrijden.
Hans Verbeke De hulpdiensten moesten de bestuurster bevrijden.3 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


  • Ivo Beunens

    Er gebeuren wel meer ongevallen op die plaats, uitkijken is de boodschap, altijd en overal. Maar om de 5 jaar rijexamens zoals hier iemand voorstelt ?? Wat doe je met iemand die nog geen 5 jaar rijdt, al een paar keer betrokken was in een ongeval, al beboet is voor overdreven snelheid en dronkenschap achter het stuur. En dan als triest orgelpunt , iemand doodrijdt ? Iedere maand een examen ? Die andere dan, die na 600.000 Km slechts één licht ongeval had door eigen fout.

  • Dirk Saenen

    iedereen heeft de mond vol over levenslang leren; maar voor auto rijden geldt dat schijnbaar niet. Omdat je ooit eens een rijbewijs heb behaald (of afgehaald); mag je levenslang rijden terwijl de regels en de omstandigheden in sneltempo blijven veranderen. Mijn voorstel : maak het rijbewijs met een beperkte geldigheid, van 5 jaar. En dan opnieuw theorie + praktijk examens. Het zal véél veiliger worden op de baan.

  • friede van heede

    op deze plaats rijden ze veel te snel, in de helle straat rijden ze op zonder kijken vrachtwagens moeten soms hard remmen als ik door het raam kijk ben ik soms verwondert dat hier niet meer ongevallen gebeuren er moet meer controle komen bijna niemand hou zich aan 70 km per uur