Vrouw voor ogen van dochtertje neergestoken in bakkerij in Torhout, slachtoffer in levensgevaar

De steekpartij speelde zich donderdagmiddag af bij bakkerij Devriendt in de Oostendestraat in Torhout. De 34-jarige vrouw uit Torhout was met haar driejarige dochtertje in de winkel toen ze werd neergestoken door haar vriend.
Jelle Houwen De steekpartij speelde zich donderdagmiddag af bij bakkerij Devriendt in de Oostendestraat in Torhout. De 34-jarige vrouw uit Torhout was met haar driejarige dochtertje in de winkel toen ze werd neergestoken door haar vriend.
Een bekende bakkerij in de Oostendestraat in Torhout is deze middag opgeschrikt door een steekpartij. Rond 12.30 uur werd een 34-jarige vrouw, de gerante die de bakkerij openhield, door haar vriend neergestoken met een mes. Voor de ogen van haar dochtertje (3).

De vrouw raakte ernstig gewond en verkeert in levensgevaar. Een MUG-arts was snel ter plaatse, het ziekenhuis ligt immers vlakbij. De vrouw werd meteen naar het ziekenhuis afgevoerd voor verdere verzorging.

De verkoopster werd neergestoken door haar 37-jarige partner van Libische afkomst, meldt het parket van West-Vlaanderen, afdeling Brugge. 
De verdachte werd ter plaatse opgepakt en moet nog verhoord worden over de feiten. Over zijn motief is voorlopig nog niets bekend.

De politie en het laboratorium zijn massaal ter plaatse voor sporenonderzoek. De bakkerij en de parking zijn afgesloten.

Jelle Houwen
Jelle Houwen19 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Nick Bogaert

  Sterkte aan het vriendelijke en goedlachse slachtoffer van de leuke en goeie bakkerij hopelijk word dit beest zwaar gestraft .

 • Mathieu Peeters

  Hopelijk de zwaarste straf voor die moordenaar. Sterkte aan de familie van het slachtoffer en spoedig volledig herstel gewenst.

 • Hanna Madam

  Daarom dat ik single blijf, ik vertrouw de meeste mannen niet meer. Zeker als je zelf mishandelt bent geweest.

 • Nico Castelein

  Ik vind het jammer

 • Nicole Serneels

  De laatste tijd blijken er veel mannen met een mes op stap te zijn. Laat ons hopen dat die mevrouw niet overlijdt, haar kindje zal haar dubbel en dik nodig hebben.