Vrouw vermoord in Herentals, vriend opgepakt

De politie hield in de bossen rond jeugdverblijf De Brink een zoekactie naar de vriend van het slachtoffer.
Google Street View De politie hield in de bossen rond jeugdverblijf De Brink een zoekactie naar de vriend van het slachtoffer.
In Herentals in de Antwerpse Kempen is gisteravond het lichaam van een 56-jarige vrouw aangetroffen in haar woning. De vriend van het slachtoffer, een 48-jarige man, werd opgepakt na een zoekactie met honden in de bossen rond jeugdverblijf De Brink.

De verdachte, een voormalige vrijwillige brandweerman die volgens buren sinds 1,5 jaar een relatie had met het slachtoffer, belde volgens het parket gisteravond naar zijn zus, die op haar beurt de hulpdiensten verwittigde. Of de man in dat gesprek ook bekend heeft dat hij verantwoordelijk is voor de dood van zijn vriendin, wil het parket voorlopig niet kwijt. Het koppel woonde samen in de Nijverheidsstraat, op enkele kilometers van waar de zoekactie plaatsvindt. 
5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Diane Bernaerts

  En wééral de vriend, dikwijls ook ex-vriend, van het slachtoffer. En ons dan maar bang maken dat "al die vluchtelingen onze vrouwen komen vermoorden".

 • jos indigne

  Sterkte aan de familie en vrienden van de overledene , maar opsporing verzocht "" 48 jarige man """ zou toch wat meer detail kunnen overgegeven worden

 • jan latour

  moord en doodslag dagelijkse kost in belgie

 • Catharina Capres

  Ik begrijp niet als je ruzie of zo hebt dat je die persoon dan maar dood,ik heb geen genade levenslang voor de man en niet minder !

 • julien knockaert

  Innige deelneming voor de familie en vrienden