Vrouw vecht voor haar leven in Spa nadat parachute niet opent na sprong uit vliegtuig

Archieffoto.
thinkstock Archieffoto.
Een vrouw is gisteren in de Luikse stad Spa zwaargewond geraakt bij een parachutesprong die fout is gegaan. Dat zegt het parket van Luik. De vrouw verkeert in levensgevaar.

Een groep van zestien ervaren parachutespringers steeg zaterdag op met het vliegtuig op het vliegveld van Spa-La Sauvenière. Ze zouden wellicht figuren vormen in de lucht. Maar nadat ze uit het vliegtuig waren gesprongen, en het tijd was om hun parachutes te openen, slaagde één parachutespringster daar niet in. 

De vrouw, een vijftiger, viel met grote snelheid naar beneden. Gelukkig werd haar val nog afgeremd door bomen. Toen ze tussen de bomen uiteindelijk werd teruggevonden, bleek ze wonderwel nog in leven, al was ze zwaargewond. Ze werd overgebracht naar het ziekenhuis, waar ze vecht voor haar leven.

Bekijk ook: 

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.



5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Elke Celis

  Goed gedaan Louis, petje af voor jullie interventie!

 • Gerda Vetmuylle

  Moeten ze het niet op Clottemans steken ?

 • Louis Ledoux

  De verkenners van de scouts van Landen hebben deze vrouw aangetroffen, geholpen en hebben de 112 gebeld.

 • Frank Janssen

  Een wonder dat ze nog leeft....

 • Chris Van den Eynde

  Kan altijd gebeuren, veel sterkte meid. Hopelijk kom je er terug bovenop.