Vrouw vastgebonden met koorden in auto: politie zoekt getuigen

rv
Op zaterdag 23 september 2017 rond 17 uur werd er door meerdere getuigen melding gemaakt van een mogelijke ontvoering in de Chaussée du Pont du Sart in La Louvière.

Op dat ogenblik stopt er een auto in die straat met een man achter het stuur en een vrouwelijke passagier op de achterbank. De vrouw blijkt te zijn vastgebonden met koorden. Bij het zien van de getuigen rijdt de man vlug weg richting Le Roeulx en de E19. 

Het voertuig is een zwarte Citroën C-Crosser met Franse nummerplaat eindigend op "94" en heeft getinte ruiten achteraan, een aluminium beschermstang aan de deuren en aluminium velgen. 

De man is van het Europese type, mager gebouwd, tussen 20 en 30 jaar oud en ongeveer 1m80 groot. Hij heeft een stoppelbaard en kort donker haar.Op het ogenblik van de feiten droeg hij een kaki vest met kap, een kaki pet en een jeans.

Hebt u meer informatie over dit feit, gelieve dan contact op te nemen met de politie via het gratis nummer 0800 30 300. U kan ook reageren via email: opsporingen@police.belgium.eu.
6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Erwin Stok

  En de politie slaagt er dan niet in om dit voertuig te onderscheppen ? Ja, was te wijten aan de weekendregeling en verminderde dienstverlening bij de politie daar in Wallonië. Dus jammer genoeg zal men binnenkort wel ergens weer een versnipperd vrouwenlijk vinden. En wat is hier tegenwoordig nog een Europees type? En met al die camera's en ANPR toestanden in België is er geen opvolging traject en identificatie mogelijk?

 • Dirk Bytebier

  Niet moeilijk departement 94 in Frankrijk type wagen kleur op wie is die ingeschreven ? Ze zullen niet allemaal lang en mager zijn ? Europees type is een ander probleem

 • Yassin Peeters

  Van alles, kies maar tussen de 200 nationaliteiten :)

 • Rikkert Vanderbogaert

  Roemeen? Iets duidelijker aub

 • José Gonzales

  Zeg eens de ware toedracht aub. Het moet en mag gezegd worden om wie het gaat! Nationaliteit hallo! Dan kunnen we massaal zoeken.