Vrouw met liefst twee promille in bloed zwalpt over weg met kindjes op achterbank

belga
De politie van Dendermonde heeft afgelopen weekend een dronken vrouw kunnen onderscheppen met twee kinderen van drie en negen jaar oud op de achterbank. De feiten dateren van zaterdagnacht.

Een alerte burger, die achter het voertuig reed, maakte melding van een automobiliste die met haar wagen over de weg aan het zwalpen was. De feiten vonden plaats in Schoonaarde. De politie kwam snel ter plaatse en kon het voertuig tijdig doen stoppen.

De jonge vrouw had maar liefst twee promille alcohol in het bloed. Haar rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken voor vijftien dagen. Op de achterbank lagen haar twee kinderen te slapen. De vrouw zal zich later nog voor de politierechtbank in Dendermonde moeten verantwoorden. Het is niet duidelijk waar de vrouw vandaan kwam.
24 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Thierry Contact.

  Daar zijn ze dan wel weer snel bij....

 • Anny Bollens

  Veel te korte straf, een heel jaar rijverbod opleggen, en ze heeft haar kinderen in een gevaarlijke situatie gebracht, zielig. Dit is voor mij het ergst!

 • raf slabbinck

  Nooit meer rijden

 • Peter Daels

  Joanna, waarom de café baas straffen? Iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen drink gedrag. En er zijn nog drinkgelegenheden open en nachtwinkels. Als die vrouw wil drinken zal ze drinken.

 • eric debanne

  Gewoon schandalig van die moeder ! Zielig en triestig ! Te gek voor woorden