Vrouw krijgt al wekenlang ongevraagd mannen aan de deur die seks willen na identiteitsdiefstal op Tinder

Het gerecht onderzoekt de identiteitsdiefstal op Tinder.
Shutterstock Het gerecht onderzoekt de identiteitsdiefstal op Tinder.
Een jonge vrouw uit Geel krijgt al wekenlang ­ongevraagd opgewonden mannen aan haar deur die denken dat zij seks met hen wil. Dat schrijft Het Nieuwsblad. “Het werk van een stalker die op Tinder mijn identiteit heeft aangenomen”, zegt de vrouw. 

De vrouw krijgt al wekenlang ongevraagd bezoek van mannen, die verbaasd en soms ook ontstemd reageren als ze laat weten dat ze hen niet kent. Het gerecht onderzoekt de zaak. Wellicht heeft iemand op de datingapp Tinder een profiel aangemaakt met naam en foto van het slachtoffer. De dader zou dan in haar naam afspraakjes maken met mannen die uit zijn op snelle seks.

Het slachtoffer heeft een vermoeden over wie de dader is. Het gaat om een vrouw met wie ze heeft samengewoond. Die werd al ondervraagd door de politie, maar ze ontkent. Het slachtoffer zegt dat de sporen na elke ‘date’ telkens grondig gewist worden.
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Joske Zeeuw

    Je zal maar eens de verkeerde aan de deur krijgen die geen neen wil accepteren. Je maakt mij niet wijs dat ze de aanstoker niet kunnen traceren, tot het te laat is zeker?

  • vangeel guido

    Dader kan gevonden worden.Geef hem een zware straf als voorbeeld.