Vrouw (77) kritiek na val met elektrische fiets

(Illustratiefoto)
thinkstock (Illustratiefoto)
Bij een zware val met een elektrische fiets in Leut bij Maasmechelen is gisteren een 77-jarige vrouw uit Duitsland levensgevaarlijk gewond geraakt.

De val deed zich voor in Mazenhoven, een gehucht van Leut langs de Maas. De hulpdiensten brachten Duitse vrouw in kritieke toestand naar het ziekenhuis, meldt de lokale politie Lanaken-Maasmechelen (LaMa). Over de omstandigheden van de valpartij zijn geen details bekend.
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Gerry Cle

    Uiteraard erg jammer maar met een gewone fiets gebeuren er ook dagelijks valpartijen.

  • raf peeters

    Voor sommigen ,misschien een rijbewijs invoeren om met de fiets te rijden ,had er thans op gewacht ,men is anders steeds vlug bij als het om een rijbewijs met de wagen gaat.

  • Juliette Francois

    Ik schrik me soms een ongeluk wanneer ik een groep bejaarden zie voorbij zoeven op hun elektrische fiets in het plaatselijke boswegje. Ze zitten er al echt niet zelfzeker op en dan met een snelheid over de bulten en in de putten ... Soit, een val is een val, dat is op elke leeftijd gevaarlijk. Maar op oudere leeftijd zijn de reflexen toch wel verminderd.