Vrouw (75) overleeft klap met tankwagen niet

De vrouw botste frontaal op de stilstaande tankwagen.
Jeffrey Dujardin De vrouw botste frontaal op de stilstaande tankwagen.
Op de N474 in Zelzate, de baan evenwijdig aan het kanaal Gent-Terneuzen, kwam vanavond omstreeks 20 uur een 75-jarige vrouw uit Zelzate om het leven. Ze belandde met haar kleine wagen onder een tankwagen. De hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse maar voor de dame kwam alle hulp te laat. 

 "Een wagen die defect was, stond voor de helft op het fietspad, helft op de rijbaan in de richting van Gent, tussen de brug van Zelzate en de afslag naar Klein-Rusland. Een tankwagen stopte om hulp te bieden aan de gestrande chauffeur. Een 75-jarige vrouw uit Zelzate zag de stilstaande tankwagen niet en is er frontaal opgereden. De vrouw is ter plaatse overleden. 

De Gentse afdeling van het parket Oost-Vlaanderen heeft een verkeersdeskundige aangesteld en heeft de wagen in beslag laten nemen.

Jeffrey Dujardin
Jeffrey Dujardin
Jeffrey Dujardin



1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Darco Thielemans

    Sterkte aan de familie en de chauffeur wens je niemand toe. Dan stopt ne mens om iemand te helpen. Heb je zo iets voor.