Vrouw (67) die zorgde voor jongeman met zware handicap vermoord in Hoge Venen

Thinkstock
In Waimes (Hoge Venen) is het levenloze lichaam aangetroffen van een 67-jarige vrouw. De politie heeft nog niemand kunnen inrekenen voor de moord, meldt het parket. Het Openbaar Ministerie bestempelt de feiten als opzettelijke doodslag.

Een buurtbewoner trof het lichaam aan in de woning van het slachtoffer in het dorp Ondenval. "Het slachtoffer zorgde voor een jongeman met een zware handicap. De buurtbewoner ging poolshoogte nemen toe hij de jongeman door de straten van de wijk zag dolen. Dat was niet normaal", zegt procureur Gilles de Villers Grand Champs.

Er werden geen sporen van inbraak of diefstal gevonden. De wetsgeneesheer stelde bij het slachtoffer slagen vast aan het gezicht en de armen. Een autopsie moet de exacte doodsoorzaak achterhalen. Het slachtoffer was al meer dan 24 uur overleden toen ze gevonden werd.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.