Vrouw (36) uit Heist-op-den-Berg vermist

Federale Politie
De politie vraagt om uit te kijken naar Britt Storms. De 36-jarige vrouw verliet in de nacht van zaterdag op zondag haar woning gelegen op de Schrieksesteenweg in Heist-op-den-Berg, in de provincie Antwerpen.

De vrouw is er vertrokken met haar wagen, een donkergrijze Hyundai met de nummerplaat 1-DAQ-730 . Links achteraan de wagen is er een deuk in de koffer en bumper en er kleeft ook een sticker op de achterruit van “PB musics”.

Mevrouw Storms is 1,68 meter groot en normaal gebouwd. Ze heeft lang blond haar en blauwe ogen. Britt heeft medische zorgen nodig.

De dag van haar verdwijning droeg ze vermoedelijk een zwarte stoffen broek en een witte blouse. Ze heeft ook een zwarte stoffen handtas met rode bloemen en een ketting als handvat bij zich. Aan Britt zelf wordt gevraagd contact op te nemen met haar familie of de politie om hen gerust te stellen.

Heeft u meer informatie over deze verdwijningszaak, gelieve dan contact op te nemen met de politie via het gratis nummer 0800 30 300 of via dit antwoordformulier.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.