Vrouw (36) al twee dagen vermist, nadat ze thuis met haar auto vertrok

Aan Britt Storms (36) wordt gevraagd contact op te nemen met haar familie of de politie om hen gerust te stellen.
RV Aan Britt Storms (36) wordt gevraagd contact op te nemen met haar familie of de politie om hen gerust te stellen.
Het parket van Mechelen heeft een opsporingsbericht verspreidt over de verdwijning van Britt Storms (36) uit Mechelen.

"In de nacht van 3 op 4 februari verliet Britt haar woning aan de Schrieksesteenweg in Heist-Op-den-Berg", klinkt het. "Ze is er vertrokken met haar wagen, een donkergrijze Hyundai met nummerplaat 1-DAQ-730. Links achteraan de wagen is er een deuk in de koffer en bumper en er kleeft ook een sticker op de achterruit van 'PB musics'. Mevrouw Storms is 1 meter 68 lang en normaal gebouwd. Ze heeft lang blond haar en blauwe ogen. Britt heeft medische zorgen nodig. De dag van haar verdwijning droeg ze vermoedelijk een zwarte stoffen broek en een witte blouse. Ze heeft ook een zwarte stoffen handtas met rode bloemen en een ketting als handvat bij zich." 

Britt rijdt met een donkergrijze Hyundai met nummerplaat 1-DAQ-730.
RV Britt rijdt met een donkergrijze Hyundai met nummerplaat 1-DAQ-730.

Aan Britt zelf wordt gevraagd contact op te nemen met haar familie of de politie om hen gerust te stellen. Wie informatie heeft over de verdwijning, kan de politie bellen op 0800/30300 of mailen naar opsporingen@police.belgium.eu.

Aan Britt Storms (36) wordt gevraagd contact op te nemen met haar familie of de politie om hen gerust te stellen.
RV Aan Britt Storms (36) wordt gevraagd contact op te nemen met haar familie of de politie om hen gerust te stellen.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.