Vrouw (34) die voor ogen van dochtertje neergestoken werd "stabiel", verdachte (37) aangehouden

Jelle Houwen, RV
De Brugse onderzoeksrechter heeft een 37-jarige man van Libische afkomst aangehouden op verdenking van poging tot doodslag op zijn 34-jarige vriendin. Dat meldt het parket van West-Vlaanderen, afdeling Brugge. Het slachtoffer werd gisteren neergestoken in een bakkerij in Torhout.

De steekpartij speelde zich gisterenmiddag af bij bakkerij Devriendt in de Oostendestraat in Torhout. De 34-jarige vrouw uit Torhout was aan het werk in de winkel toen ze werd neergestoken door haar partner. Het driejarige dochtertje van de vrouw was getuige van de feiten. Het slachtoffer werd met levensbedreigende verwondingen afgevoerd naar het ziekenhuis, maar haar toestand zou ondertussen stabiel zijn.

De verdachte bleef ter plaatse rustig wachten op de komst van de politie. Hij kon dan ook zonder problemen ingerekend worden. De politie heeft de verdachte verhoord, maar de precieze aanleiding voor de feiten blijft voorlopig onduidelijk. De Brugse onderzoeksrechter heeft hem deze namiddag aangehouden op verdenking van poging tot doodslag. Dinsdag zal de raadkamer beslissen of hij langer in de cel moet blijven.
8 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Jean Machiels

  Berechten en na zijn straf : enkele reis naar Libië.

 • Dave Claus

  Echt helemaal verwarde man: zo zijn er hier zovelen, is de norm geworden... En hij is blijven wachten: ontoerekeningsvatbaar. ---> straf: niet meer doen hé manneke. Ga maar naar huis

 • Geert Noels

  binnen 2 weken vrij onder voorwaarden waarschijnlijk...arm Belgie..

 • Luc Scheepers

  Het is toch maar weer een echte Belg. Wel fenomenaal: rustig blijven wachten! Het zegt genoeg wat deze mensen inzitten met een leven hetwelk niet meer in hun regime past.

 • eric van der jeugdt

  zal wel een verward persoon zijn,volgende week terug vrij onder voorwaarden.