Ga naar de mobiele website
^ Top

Vrouw (23) die met oortjes muziek beluistert, aangereden door tram

De Roeck
Een 23-jarige vrouw uit Hoboken is vanmiddag rond 13 uur op de Sint-Bernardsesteenweg door een tram aangereden. De jongedame was met oortjes in naar muziek aan het luisteren.

De vrouw stak de rijbaan over richting het perron. Net op dat moment kwam er een tram aangereden. De jongedame werd geklemd tussen het perron en de tram. De brandweer kon de jongedame snel bevrijden. Een MUG-arts diende de eerste zorgen toe. Alles in acht genomen had de jongedame veel geluk. Zij werd licht gewond naar het Middelheim-ziekenhuis overgebracht. Zij houdt aan het ongeval enkel een hersenschudding over.

De Roeck
De Roeck
Meer over17 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Mickey Daems

  Vroeger zei mijn moeder: kijk links, kijk rechts en is het veilig oversteken. Ik denk dat dit nu niet meet bestaat . Iedereen steekt over zonder kijken en liefst zo traag mogelijk of dat ze op de Meir slenteren. Zwakke weg gebruiker maakt daar veeeeeel misbruik van!!!!!

 • Gerda Claerhoudt

  De meeste lopen zonder boe of bah over, die oordopjes net hetzelfde ze doen maar op, wat heb je eraan (zwakke weg gebruiker) als je anderhalve meter onder de grond ligt, en op het graf geschreven maar hij/zij was in zijn/haar recht.

 • Youssef Ibrahimi

  Ik ben trambestuurder en doe het graag. Toch ben ik iedere dag blij dat ik van mijn tram af ben zonder brokken. Eerlijk de mensen zijn als paarden met oogkleppen. Dikwijls dat mijn hart enkele tikken overslaat. Mensen kijk aub goed uit een tram kan niet zomaar tot stilstand komen . Zelfs met een noodrem niet.

 • Rudy Baeten

  Is reeds verboden. Maar politie heeft te weinig mankracht om deze wet hard te maken. Net zoals er te weinig wordt opgetreden tegen gsm-aktiviteiten achter het stuur.

 • mieke jansens

  triest hoe dom de mensen zijn

Meld een bug