Vrouw (22) overleden na zware crash in gracht

Mathias Mariën
Een 22-jarige vrouw uit Oostende is vanochtend in kritieke toestand afgevoerd na een zwaar verkeersongeval langs de Oostendse Steenweg in Houtave. De twintiger belandde met haar voertuig in het water en werd door een toevallige voorbijganger opgemerkt. Het is niet duidelijk hoelang de vrouw al in het water lag. In het ziekenhuis overleed de vrouw aan haar verwondingen.

Het was even voor 8 uur dat het voertuig werd opgemerkt in het vaartje langs de Oostendse Steenweg. De klap moet enorm geweest zijn. Volgens de eerste vaststellingen ramde de jonge vrouw eerst een vangrail, daarna een elektriciteitspaal en kwam ze pas dan in het water terecht.

Het is niet duidelijk hoe laat dat gebeurde. Mogelijk lag ze al enige tijd in het water. De hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse en konden de vrouw uit het wrak - dat op zijn dak in de gracht lag - helpen. Ze werd ter plaatse lange tijd gereanimeerd en in zeer kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis, waar ze later overleed aan haar verwondingen.

Het parket van Brugge stelde een deskundige aan om de omstandigheden van het ongeval verder te onderzoeken.

Mathias Mariën30 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Ahmed Zoupha

  Sorry voor verkeerdelijk rapporteren van een bericht, die functie staat waar men de vinger plaatst om te scrollen. Heeft men veel te snel per ongeluk mee.

 • Stefanie Ram

  Sterkte :(

 • an Vanautgaerden

  Wat erg voor de familie en hoe angstig moet zij geweest zijn toen ze in het water belandde, daar ligt dikwijls modder op de baan

 • Frans Dedokker

  Het word tijd dat ze de boeren is zwaar beboeten wegen het niet opkuisen van de weg als ze van hun velden komen!

 • Robby Beauprez

  Veel sterkte aan familie van deze jonge dame