Vrienden en familie nemen afscheid van Sharon (22), die stierf na crash met ex

Voor de kerk in Boezinge stond de rallywagen van Sharon en haar vader geparkeerd.
Henk Deleu, Hans Verbeke Voor de kerk in Boezinge stond de rallywagen van Sharon en haar vader geparkeerd.
In een bomvolle Sint-Michielskerk in het West-Vlaamse Boezinge is vanmorgen afscheid genomen van de 22-jarige Sharon Gruwez. 

Het meisje overleed vorige week na een zwaar verkeersongeval in Vleteren. Ze zat als passagier in de auto van haar ex-vriend Davy K. (29), die haar even voordien op een vriendenuitje was komen halen en zich vrij agressief gedroeg tegenover haar vriendinnen. 

Voor de kerk stond de rallywagen waar het meisje tien dagen voor het ongeval nog een wedstrijd mee reed én won, als co-piloot van haar papa. Ook voormalig Belgisch rallykampioen Vincent Verschueren had zijn Skoda Fabia naar Boezinge laten brengen, als eerbetoon aan Sharon. 


Op de kist lag het rallypak van Sharon en een zwarte pet. Ook een T-shirt dat de collega’s van Sharon bij Minerva Bikes lieten maken.


De familie van Sharon stelde zich eerder deze week al burgerlijke partij tegen de jongeman, waardoor nu een onderzoeksrechter is aangesteld om de omstandigheden van het ongeval te onderzoeken.

Henk Deleu
Henk Deleu
Henk Deleu
Henk Deleu
Vriendinnen van Sharon leggen bloemen neer op de plaats van het drama.
Hans Verbeke Vriendinnen van Sharon leggen bloemen neer op de plaats van het drama.8 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Karin Barbier

  Rust zacht lieve meid...zoveel mooie momenten had je nog voor je...tmocht niet zijn...uit dit mooie leven gerukt...veel verdriet en veel pijn laat je achter,sterkte aan familie en vrienden....rip

 • Sharon Vandewaetere

  Zo erg dat zo’n prachtige jonge meid op deze manier uit het leven wordt gerukt. Hopelijk krijgt die ex een zware straf!

 • Diederik Santini

  Oprechte deelneming.

 • Lieve Dewulf

  Rust in het paradijs.

 • Elisa deJong

  Wat verschrikkelijk, heel veel sterkte.. Zooo jong nog..