Vrachtwagen rijdt fietser dood op Turnhoutseweg in Baarle-Nassau

De fietser werd tijdens het oversteken gegrepen door een vrachtwagen.
Vanderveken De fietser werd tijdens het oversteken gegrepen door een vrachtwagen.
Op de Belgisch-Nederlandse grens is vanmiddag in Baarle-Nassau een fietser om het leven gekomen. De fietser werd tijdens het oversteken van de Turnhoutseweg gegrepen door een vrachtwagen.

Het ongeval gebeurde op het grondgebied van Nederland. Het slachtoffer overleed ter plaatse.
7 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Hugo Wouters

  Vandaag nog een oudere fietser de N2-weg Diest-Hasselt zien oversteken, zonder naar links of rechts te kijken, terwijl het rode licht voor fietsers brandde. Zo van zij moeten mij maar gezien hebben. Het is een vaststaand feit dat vele fietsers de verkeersregels aan hun laars lappen. Nochtans zij zijn de meest kwetsbare.

 • Nicky Vanherck

  erg voor chauffeur... sterkte aan familie slachtoffer

 • fons van loon

  Fietser eens te meer volledig in fout,dit heeft niks te maken met hoe gevaarlijk het hier voor fietsers is, daar ligt een prachtig fietspad!Dit heeft met onvoorzichtigheid van de zwakke weggebruiker te maken!

 • Bruno Beirnaert

  Oordelen en veroordelen, dat doen jullie graag he. Kent er ook maar een van jullie de omstandigheden waarin het ongeval gebeurd is? Neen? Klep toe dan.

 • Michael Bruyneel

  Wie steekt nu n straat over zonder te kijken...... dan vraag je er zelf voor e