Vrachtwagen ramt verkeersportiek: chaos op Genks kruispunt

Royackers

Een vrachtwagen heeft vanochtend een verkeersportiek met verkeerslichten geramd op het kruispunt van de Europalaan met de Wiemesmeerstraat in Genk. 

De Nederlandse trucker ging vol in de remmen omwille van een flitspaal, die aan het kruispunt stond. Daardoor begon echter zijn lading betonnen platen te schuiven. Die denderden gelukkig niet op andere wagens, maar ze kwamen wel tegen de verkeerslichten. De hele constructie boven het kruispunt werd naar beneden gehaald. Daardoor zijn nu ook de lichten op het drukste Genkse kruispunt in de ochtendspits buiten dienst. De lokale politie Carma is ter plaatse om het verkeer door de ravage te leiden.
10 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Roland Peeters

  dat komt ervan als niksnutten gelijk snotneus Weyts aan het beleid komen.

 • Sobek Wessels

  Waar je met de Auto nog 90km/h mag staan vaak borden dat je boven de 3,5T niet sneller mag dan 70km/h maar de Camera's flitsen de vrachtwagens niet die daar 90km/h rijden dat is 20km/h te snel met zo'n gevaarte !! dat is hier op deze plaats net zo !!! Deze Nederlander dacht waarschijnlijk van wel !! Je moet eens zien hoe die speciale Transporten hier door vliegen met hun zware silo's op ......

 • Mark Wijgers

  Wordt moeilijk daar voor al die trouwpartijen...

 • Jan Van Rompaey

  Er is geen enkele controle op het rijgedrag van autobestuurders. Met dank aan Weyts.

 • danny yde

  yep, wat had hij moeten doen nog meer gas geven ? da ging niet meer.