Vrachtwagen met boomstammen kantelt op verkeerswisselaar Aalbeke

De lading boomstammen kwam volledig op de snelweg terecht.
Lieven Samyn De lading boomstammen kwam volledig op de snelweg terecht.
Op de verkeerswisselaar van de E403 naar de E17 richting Gent in Aalbeke (Kortrijk) is rond half zes deze ochtend een vrachtwagen gekanteld. De lading boomstammen kwam volledig op de snelweg terecht en moest op andere vrachtwagens overgeladen worden. 

Het ongeval zorgt zowel op de E403, E17 en Kortrijkse ring R8 voor files van zo’n drie kwartier. De vrachtwagen ging in de bocht van de verkeerswisselaar aan het kantelen, schoof langs de vangrail en schoof uiteindelijk verder tot op de oprit van de E17. De lading boomstammen kwam op de snelweg terecht en moest op andere vrachtwagens overgeladen worden. De chauffeur raakte lichtgewond en is naar het ziekenhuis overgebracht. De brandweer zorgt met een veegwagen voor het opruimen van het wegdek. De takelwerken zullen nog de hele ochtendspits duren.

Lieven SamynReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.