Vrachtwagen met 80 km/u geflitst in dorpskern

BELGA
Een vrachtwagen is gisteravond met 80 km/u geflitst in de dorpskern van het West-Vlaamse Hooglede, zo meldt Focus-WTV.

In totaal werden 484 voertuigen gecontroleerd. 40 bestuurders (8,26%) kwamen in aanmerking voor een boete. 14 snelheidsduivels onder de beboete bestuurders zullen het binnenkort mogen komen uitleggen aan de politierechter. Onder hen ook de vrachtwagenbestuurder die met 80 km/u door de straten scheurde. Een laagvlieger haalde het trieste record van de avond: hij werd geflitst met 96 km/uur.
22 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Manten Kalle

  Haha. Leuk om te zien. Als het elders over 'de politie' gaat is het 'ze deugen maar om te flitsen'. En hier vragen ze erom.

 • Jonas Gent

  Vrachtwagens moeten ze weren uit kleine dorpskernen!

 • Eric Grosemans

  Maakt dat wat uit hoe laat het was? 50 is 50, of dat nu om 1 uur 's middags of 1 uur 's nachts is. Het late uur is geen excuus om de regels aan uw laars te lappen. Als je niet de discipline hebt om de regels te respecteren, moet je de gevolgen er maar bij nemen.

 • john bo

  als ze het bord bebouwde kom ver genoeg zetten van het centrum en ze staan zoals in Hooglede 100 m na dat bord dan kom je dit tegen.De vuilbakflitser stond rond 19u45 in de Bruggestraat

 • rik lagrou

  Dat zijn werkgever hem naar kerkhof stuurt waar de kinderen liggen Misschien gaan dan afleren !Stel fietser (Merel) kan er niet meer naast rijden!