Vrachtwagen met 80 km/u geflitst in dorpskern

BELGA
Een vrachtwagen is gisteravond met 80 km/u geflitst in de dorpskern van het West-Vlaamse Hooglede, zo meldt Focus-WTV.

In totaal werden 484 voertuigen gecontroleerd. 40 bestuurders (8,26%) kwamen in aanmerking voor een boete. 14 snelheidsduivels onder de beboete bestuurders zullen het binnenkort mogen komen uitleggen aan de politierechter. Onder hen ook de vrachtwagenbestuurder die met 80 km/u door de straten scheurde. Een laagvlieger haalde het trieste record van de avond: hij werd geflitst met 96 km/uur.
20 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Jonas Gent

  Vrachtwagens moeten ze weren uit kleine dorpskernen!

 • Eric Grosemans

  Maakt dat wat uit hoe laat het was? 50 is 50, of dat nu om 1 uur 's middags of 1 uur 's nachts is. Het late uur is geen excuus om de regels aan uw laars te lappen. Als je niet de discipline hebt om de regels te respecteren, moet je de gevolgen er maar bij nemen.

 • john bo

  als ze het bord bebouwde kom ver genoeg zetten van het centrum en ze staan zoals in Hooglede 100 m na dat bord dan kom je dit tegen.De vuilbakflitser stond rond 19u45 in de Bruggestraat

 • rik lagrou

  Dat zijn werkgever hem naar kerkhof stuurt waar de kinderen liggen Misschien gaan dan afleren !Stel fietser (Merel) kan er niet meer naast rijden!

 • marc werbrouck

  Hoe laat was het?? Avond is een heel rekbaar gegeven. Ik keur de overtreders niet goed maar ...