Voorbijgangers treffen vrouw met achttien messteken aan op zeedijk in Koksijde

photo_news
Een 30-jarige Marokkaanse vrouw is vanmorgen in kritieke toestand aangetroffen op de zeedijk in Koksijde. Er loopt een onderzoek naar poging tot moord, meldt het parket van Veurne. Het slachtoffer kreeg in haar bovenlichaam maar liefst 18 messteken te verwerken.

De bloedende vrouw lag even na 6 uur aan een zitbank op de zeedijk in Koksijde. Het slachtoffer woont op het gelijkvloers in een appartementsgebouw tegenover de plaats waar ze werd aangetroffen. Het is voorlopig onduidelijk hoe ze naar buiten is geraakt. Ook in haar appartement werd immers bloed gevonden.

Het slachtoffer werd in kritieke toestand afgevoerd naar het ziekenhuis, maar verkeert niet meer in levensgevaar. De precieze omstandigheden van de steekpartij blijven voorlopig onduidelijk. Het gebruikte mes werd bijvoorbeeld nog niet teruggevonden. Daarnaast is de dader nog niet bekend. Haar 31-jarige ex-vriend - eveneens van Marokkaanse nationaliteit - zou wel een mogelijke verdachte zijn.
24 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Hiphop Hollywood

  Ik begrijp niet waarom sommige mensen hier nu de politiek erbij halen. Heel erg voor deze same maakt niet uit welk religie ze vandaan komt

 • Johan Van Eynde

  Hoe meer politieke partijen zoals CD&V en Open VLD naar links opschuiven, hoe slechter het met onze maatschappij gesteld is.

 • Max Maximus

  Een vrouw op zo'n laffe manier aanvallen.Dat moet een persoon zijn met een zeer laag zelfbeeld.Dat ze dit nog kan navertellen is een teken van een zeer sterke vrouw en op zijn minst een mirakel.Sterkte en hopelijk vinden ze het monster die zich op zo'n manier boven anderen wil plaatsen.

 • Anny Bollens

  Triestig wat er allemaal gebeurd! Ik denk dat er veel mensen in de toekomst zullen nadenken om aan kinderen te beginnen. In welke vreselijke wereld zullen ze terecht komen? Geweld, geen respect meer, en moeilijk werk vinden!

 • H De Smedt

  Dit is een maatschappelijk probleem waar éen ieder van ons aan meewerkt! Weet je wel hoeveel druk we onszelf dagelijks opleggen? Dat is onhoudbaar! Mensen raken gefrustreerd hierdoor...kapitalisme, slechte rechtsstaat, politiekers die hun verantwoordelijkheden niet nemen, sociale media, noem maar op...dit alles maakt onze maatschappij ziek!